Spre Cheile Turzii

  • Data: 23 august 2009
  • Distanța: 34km, parcursa in 3h 20min (timp efectiv de pedalare). Viteza medie 10.2km/h (maxima 35.6km/h). Din pacate statisticile sunt doar pana la un moment dat cand a inceput ploaia.
  • Poze: aici

Intr-o frumoasa zi de duminica ne-am gandit sa mergem spre Cheile Turzii. Traseul este identic pana la Casele Micesti cu traseul inspre Vf. Peana, doar ca la intersectia de la Casele Micesti se ia catre est, urmand traseul marcat cu banda rosie.

soare

Cand am pornit era soare

Din pacate, dupa ce am iesit din padurea de pe Feleac, vremea s-a stricat si s-a innorat. Am continuat insa sa mergem pana am ajuns la drumul de legatura intre Tureni si Micesti, unde am hotarat ca ar fi cazul sa ne intoarcem. Ploaia a inceput cand am ajuns sus pe pasune si a tinut pana in Cluj. Cam 2 ore si ceva de mers pe bicicleta. Am facut si greseala sa nu ne luam bluza cu maneca lunga sau ceva pelerina, astfel ca ne-a udat pana la piele. In plus, cand am inceput sa coboram Feleacul (pe banda rosie) inspre Cluj, plouati fiind, a inceput sa ne fie si foarte frig.

nori

Norii aducatori de ploaie

Am inteles ideea si de atunci nu mai mergem in tura fara macar o bluza si fara sa consultam prognoza meteo.

Go Top
comments powered by Disqus