Traim in Romania si aste ne ocupa tot timpu`!

Vin si eu ca tot omu de la serviciu si cand ajung aproape de casa, un ou la 2 metri de mine. Venit de sus. De foarte sus. Probabil tinta era capul meu.

Mai pe larg...

Se face ca traim in Romania. Tara tuturor posibilitatilor. Tara in care, pe langa ca tre` sa te feresti sa nu-ti mute nasu` gangurile care put sau cocalarii care te iau la 11 metri ca nu le convine de mutra ta, tre sa fii cu ochii-n 5 (patru orizontale si una vericala) sa nu-ti ajunga ceva in cap sau cine mai stie pe unde.

Asa se face ca in fiecare zi traim viata la maxim, adrenalina de asemenea e la limite destul de mari. Ce sa mai iti trebuiasca bungee jumping sau cine mai stie ce pentru adrenalina. E de ajuns sa te plimbi seara pe langa blocuri. Cine stie ce-ti ajunge in cap... Acoperisuri, pungi pline cu apa (sau ce le mai debiteaza atacatorilor prin cap), oua (poate stricate) si cate si mai cate. Sau sa te urci in troleu. Sau sa treci strada pe trecerea de pietoni. Sau sa mergi pe trotuar.

Azi venind de la serviciu, pe strada Ciobanului (Manastur - Cluj), ziua-n amiaza mare, aterizeaza un ou la cativa metri de mine. Din blocul vecin. Cu destinatia capul meu. Idioti! Au pretentii de stat la oras si de cetateni ai UE. De ce nu s-o aruncat ei in cap?! Macar sa stie o treaba. Ce?! Numa pubertosii indragostiti si babele s-ar sinucide?! Macar sa mai schimbe si zero tvu placa. Sa mai bage ceva de genu: "Kamikaze de Manastur".

Update: Am intrat rapid pe presa de azi si am observat un titlu interesant: ministru asta al educatiei, care nu stie cate stele-s pe steagu UE, vrea sa scoata testele nationale (alea care se dau cand termini a opta).

Hmmm. Educatia in Romania este o educatie foarte stabila in timp. O tara in care e foarte bine sa-ti educi copilu` intr-un sistem educational atat de stabil. Recomand sa nu emigrati din aceasta minunata tara. NOT!

Go Top
comments powered by Disqus