The View - Rooftop party - Alpha Business Center (Cluj-Napoca)

  • Data: Sâmbătă, 21 iulie 2012
  • Locaţie Strada Frunzisului, nr 75, Alpha Business Center, Cluj-Napoca

Pe la ora 21 începe muzica. Am crezut că sunt ceva vecini pe strada din zonă. La ora 23 muzica puţin mai tare. Prin zonă niciun semn de petrecere. Dar realizez că muzica de fapt venea de pe strada Frunzişului (varianta Zorilor - Mănăştur). Eu locuiesc în zona Câmpului.

Am căutat puţin pe Google şi-am ajuns pe următoarea pagină:

info-despre-petrecere

Info depre petrecere

Muzica pusă la petrecerea asta acoperă toată valea unde se află strada Câmpului. În imaginea de mai jos în punctul 1 e petrecerea, iar toată zona marcată cu 2 e zona Câmpului, unde muzica se aude foarte tare.

zona-afectata-de-petrecere

Zona afectată de petrecere

Mai jos este o înregistrare video cu zgomotul produs de această petrecere. În video, linia de puncte albe este strada Frunzişului, iar partea luminoasă din dreaptă dă în strada Câmpului.

Şi o imagine cu Alpha Business Center unde se distrează oamenii având o panoramă deosebită (pun pariu) asupra Mănăşturului.

alpha-business-center

Alpha Business Center

Am sunat la 112 la ora 24:00. Deja ştiau de problemă. Am sunat la ora 1.30 din nou. Mi-a făcut legătura cu poliţia. Doamna mi-a spus că e petrecere privată (în afiş scrie 15 lei intrarea - poate participa oricine). Mi-au spus că nu-i poate da jos de pe bloc, că i-a amendat. Am întrebat-o dacă totuşi nu se poate face ceva să oprească muzică. Mi-a spus că poliţia nu poate face nimic.

Am făcut şi-o sesizare pe domnuleprimar.ro. Are numărul 62792. Aşteptăm un răspuns.

Mulţumesc poliţiei că veghează la liniştea noastră.

Noapte bună, Mănăştur.

PS către presă: puteţi folosi absolut orice din acest articol pentru a scrie despre această petrecere fabuloasă.

Go Top
comments powered by Disqus